Διαλέξτε Γλώσσα

Greek English

Πτυχιούχοι

100% επιτυχία στις εξετάσεις του 2012 και 2013




Σασλίκ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ευανθία Τσαγκαράκη   
Δευτέρα, 27 Φεβρουάριος 2012 11:28

Υλικά: 500 γρ χοιρινό ή μοσχαρίσιο ή αρνίσιο κρέας, 1 μπουκάλι ξύδι λευκό, 500 γρ κρεμμύδια, φύλλα δάφνης, αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση: βάζουμε το κρέας σε ένα μπολ και μέσα ρίχνουμε όλα τα υλικά. Τα βάζουμε στο ψυγείο και τα αφήνουμε για μία ολόκληρη νύχτα. Την επόμενη μέρα στραγγίζουμε το κρέας το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια, το περνάμε σε σουβλάκια και το ψήνουμε στο γκριλ.