Διαλέξτε Γλώσσα

Greek English

Πτυχιούχοι

100% επιτυχία στις εξετάσεις του 2012 και 2013




Ρασσόλνικ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ευανθία Τσαγκαράκη   
Κυριακή, 11 Μάρτιος 2012 20:49

Ρασσόλνικ

Υλικά: 1 κιλό λουκάνικα, 500 γρ αγγούρια τουρσί, 2 κρεμμύδια, 2 κουταλιές αλεύρι, 250 ml κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι, 2 κουταλιές της σούπας λαρδί ή λάδι.

                                                    Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τα λουκάνικα. Προσθέτουμε το τουρσί                                        

Ψιλοκομμένο, προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο αναμειγνύουμε το αλεύρι με την κρέμα γάλακτος ώστε να διαλυθεί και περιχύνουμε την σούπα.