Διαλέξτε Γλώσσα

Greek English

Πτυχιούχοι

100% επιτυχία στις εξετάσεις του 2012 και 2013




Καροτόσουπα PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ευανθία Τσαγκαράκη   
Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2012 20:18

Υλικά: 8 καρότα κομμένα σε ροδέλες, 3 κουταλιές λάδι, 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, 1 πράσο κομμένο σε φέτες, ζωμό από λαχανικά, μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση: Βράζουμε όλα τα λαχανικά στο ζωμό και στην συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα πολτοποιούμε. Στην συνέχεια τα ξαναρίχνουμε στον ζωμό και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση για 5 λεπτά.