Διαλέξτε Γλώσσα

Greek English

Πτυχιούχοι

100% επιτυχία στις εξετάσεις του 2012 και 2013




Μπισπαρμάκ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ευανθία Τσαγκαράκη   
Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2012 22:03

Υλικά : αλεύρι μισό κιλό, 4 αυγά, 3 κρεμμύδια, αλάτι, πιπέρι, 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας.

Εκτέλεση: Βράζουμε το κρέας για 1 ώρα. Όταν βράσει το ψιλοκόβουμε. Φτιάχνουμε ζύμη με τα αυγά και το αλεύρι, ανοίγουμε φύλλο και την οποία την κόβουμε σε τετράγωνα.. Πάνω στο κάθε τετράγωνο βάζουμε το κρέας και λίγα κρεμμύδια τα οποία τα έχουμε ψιλοκόψει. Κλείνουμε τα τετραγωνάκια της ζύμης και ψήνουμε σε ένα λαδωμένο ταψί σε μέτριο φούρνο για μια ώρα.